Provadie

Provadie is een Softwarebedrijf gelegen aan Velperplein 7 in Arnhem.

Meer informatie over Provadie in Arnhem

Provadie is een app waarmee taxateurs hun werk efficiënter en van hogere kwaliteit kunnen uitvoeren. Meer dan 1.500 taxateurs maken dagelijks gebruik van Provadie, wat hen in staat stelt om meer taxaties te doen dan ooit tevoren. Door de koppeling met het NWWI kunnen taxateurs eenvoudig de gereedmelding doen. Daarnaast worden bij een gebrek automatisch het aandachtspunt en de herstelkosten ingevuld. De opname kan gedaan worden in de app, waarna het rapport automatisch wordt gegenereerd. De opname, afmetingen, notities en foto's worden opgeslagen in het NRVT dossier van de taxateur. Ook worden de foto's automatisch gekoppeld aan de juiste plek in het rapport. Daarnaast wordt de bouwkundige opnamestaat automatisch ingevuld en kunnen verplichte bijlagen zoals kadastrale stukken en bodeminformatie toegevoegd worden. De app biedt ook de mogelijkheid om het aanvraag-, betaling- en facturatieproces te automatiseren. De prijzen voor de app variëren van €4,95 tot €15,95 per taxatie, afhankelijk van het abonnement. Klanten zijn zeer tevreden over Provadie en prijzen de goede service en gebruiksvriendelijkheid van de app.

Wil je weten wat Provadie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Provadie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Provadie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Provadie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Provadie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Provadie

Bezoekers bekeken ook