Protestantse Gemeente Arnhem

Protestantse Gemeente Arnhem is een Protestantse kerk gelegen aan Rosendaalseweg 507 in Arnhem.

Meer informatie over Protestantse Gemeente Arnhem in Arnhem

Wij zijn de Protestantse Gemeente Arnhem (PGA), een samenwerkingsverband van vier wijkgemeenten in Arnhem. Binnen de PGA hebben we een diversiteit aan geloofstradities. De vier wijkgemeenten zijn Protestantse Gemeente Arnhem-Zuid, Protestantse Gemeente Arnhem-Noord, Parkstraatgemeente en Hervormde Gemeente 'De Rank'. We zijn onderdeel van de Protestantse Kerken in Nederland en lid van de Raad van Kerken Arnhem. Helaas is de kerk niet altijd een veilige plek, daarom hebben we gedragscodes opgesteld voor professionals en vrijwilligers die met kwetsbare personen werken. We zijn nog op zoek naar vertrouwenspersonen voor de kerk in Arnhem. Voor studenten is er het ASP Arnhem Student Point, waar verschillende activiteiten worden georganiseerd. Daarnaast is er de D3rde Verdieping, een plek voor bezinning en ontmoeting. Diaconie is een kernopdracht van de kerk, gericht op het omzien naar en dienen van de medemens en de schepping. Voor meer informatie kunt u terecht op de bijbehorende websites.

Wil je weten wat Protestantse Gemeente Arnhem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Protestantse Gemeente Arnhem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Protestantse Gemeente Arnhem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Protestantse Gemeente Arnhem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Protestantse Gemeente Arnhem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Protestantse Gemeente Arnhem

Bezoekers bekeken ook