PreAct Verzuim

PreAct Verzuim is een Softwarebedrijf gelegen aan Tivolilaan 205 in Arnhem.

Meer informatie over PreAct Verzuim in Arnhem

PreAct Verzuim is verzuimsoftware die speciaal is ontwikkeld voor arbodiensten, arbodienstverleners, verzuimprofessionals en werkgevers. Het biedt ondersteuning bij diverse aspecten van verzuimbegeleiding, zoals verzuimopvolging, de Wet verbetering Poortwachter, agendabeheer, medische dossiers, interventies en facturatie. Daarnaast zijn er standaardkoppelingen beschikbaar met veel HR- en ERP-systemen. Voor werkgevers biedt PreAct Verzuim volledige ondersteuning bij het 'verzuim in eigen regie model', met overzichtelijke dossiers, het verzuimprotocol, activering van medewerkers en een koppeling met het HR-systeem. Voor het MKB is PreAct Verzuim een gebruiksklaar en ingericht verzuimsysteem dat bedrijven ondersteunt bij de uitvoering van de Wet verbetering Poortwachter, waarbij ze worden bijgestaan door een externe bedrijfsarts. Het systeem is beschikbaar voor bedrijven vanaf 2 personen en biedt een laagdrempelige en kostenefficiënte oplossing. PreAct Software is ISO 27001 gecertificeerd en voldoet aan de AVG-regelgeving, waardoor het een veilige keuze is voor gecertificeerde arbodiensten, professionals en werkgevers. De verzuimsoftware van PreAct Verzuim ondersteunt professionals bij de uitvoering van arbodienstverlening en zorgt ervoor dat alle verrichtingen en abonnementen automatisch worden gefactureerd. Het systeem is.

Wil je weten wat PreAct Verzuim verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van PreAct Verzuim of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij PreAct Verzuim? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PreAct Verzuim het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar PreAct Verzuim reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. PreAct Verzuim

Bezoekers bekeken ook