Praktijk voor huid- en voetverzorging Nicole Berkman

Praktijk voor huid- en voetverzorging Nicole Berkman is een Schoonheidssalon gelegen aan Westerveldsestraat 83 in Arnhem.

Meer informatie over Praktijk voor huid- en voetverzorging Nicole Berkman in Arnhem

Praktijk voor huid- en voetverzorging Nicole Berkman bestaat al 15 jaar en heeft in die tijd verschillende bijscholingscursussen gevolgd op het gebied van massagetechnieken en voetverzorging. De praktijk biedt diverse behandelingen aan, waaronder Shiatsu, Oorreflexzone, Hoofdhuid en Haarmassage, klassieke massage, chinese voetmassage, diabetische en reumatische voet, nagelbeugel en hoektechnieken. Massage wordt gezien als een versmelting van handen en hart. Daarnaast is de praktijk gespecialiseerd in ingroeiende nagels en de diabetische en reumatische voet. Als u diabetes- of reumapatiënt bent, komt u mogelijk in aanmerking voor vergoeding van de pedicure behandelingen door uw zorgverzekeraar. Het is echter belangrijk om dit zelf na te vragen bij uw eigen zorgverzekeraar, aangezien de praktijk geen contracten heeft met zorggroepen, podotherapeuten of zorgverzekeraars.

Wil je weten wat Praktijk voor huid- en voetverzorging Nicole Berkman verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Praktijk voor huid- en voetverzorging Nicole Berkman of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Praktijk voor huid- en voetverzorging Nicole Berkman? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk voor huid- en voetverzorging Nicole Berkman het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Praktijk voor huid- en voetverzorging Nicole Berkman reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Praktijk voor huid- en voetverzorging Nicole Berkman

Bezoekers bekeken ook