PowerWalk Club Nederland

PowerWalk Club Nederland is een Sportclub gelegen aan Zijpendaalseweg 91 in Arnhem.

Meer informatie over PowerWalk Club Nederland in Arnhem

PowerWalken is een trending activiteit die ook wel het nieuwe hardlopen wordt genoemd. Het is een intensieve manier van bewegen waarbij je in een stevig tempo doorwandelt en je armen intensief meebeweegt. Door PowerWalken verbeter je ongemerkt je conditie en versterk je je spieren en houding door af te wisselen met krachtoefeningen. Het is minder belastend voor de gewrichten omdat je altijd 1 voet aan de grond houdt. Iedereen kan PowerWalken, ongeacht leeftijd. Het is belangrijk om in beweging te zijn en met PowerWalken train en onderhoud je verschillende functies van je lichaam op een laagdrempelige manier. Je loopt op je eigen tempo mee, de oefeningen zijn eenvoudig en je bent buiten in beweging. Het is inspannend en ontspannend tegelijk. Voor meer informatie en contactgegevens kun je terecht op de website van de PowerWalk Club.

Wil je weten wat PowerWalk Club Nederland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van PowerWalk Club Nederland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij PowerWalk Club Nederland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PowerWalk Club Nederland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar PowerWalk Club Nederland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. PowerWalk Club Nederland

Bezoekers bekeken ook