Postillion Hotel Arnhem

Postillion Hotel Arnhem is een Hotel gelegen aan Europaweg 25 in Arnhem.

Meer informatie over Postillion Hotel Arnhem in Arnhem

De website van Postillion Hotels Nederland maakt gebruik van cookies voor het verbeteren van de website en voor analytische doeleinden. Door op "Ja, ik ga akkoord" te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van deze cookies. Postillion Hotel Arnhem is een populaire locatie vanwege de centrale ligging en de behulpzame medewerkers die weten hoe ze succesvolle meetings en evenementen kunnen organiseren. De kamers zijn netjes en simpel, en na een dag werken kun je genieten van een heerlijk ontbijt. In de omgeving van het hotel kun je het prachtige Nationaal Park de Hoge Veluwe verkennen, evenals het centrum van Arnhem met zijn bijzondere boetieks en creatieve sfeer. Het hotel biedt ook trainings- en vergaderruimtes, een bar en restaurant, en de mogelijkheid om conferenties, beurzen en evenementen te organiseren. Er zijn verschillende concepten beschikbaar, zoals 'Brain Breaks' en 'Brainfood'. Gasten kunnen ook reviews achterlaten om te laten weten wat goed is en wat er verbeterd kan worden. Het hotel beschikt over diverse zalen en een team van medewerkers, waaronder de General Manager, Front Office Supervisor en Hotel Guide. Je kunt contact opnemen met het hotel via de contactpagina.

Wil je weten wat Postillion Hotel Arnhem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Postillion Hotel Arnhem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Postillion Hotel Arnhem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Postillion Hotel Arnhem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Postillion Hotel Arnhem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Postillion Hotel Arnhem

Bezoekers bekeken ook