Poke House

Poke House is een Hawaïaans restaurant gelegen aan Marienburgstraat 8 in Arnhem.

Meer informatie over Poke House in Arnhem

Welkom op de website van Poké House in Arnhem! Op onze website kun je de populairste gerechten bekijken en direct bestellen. Je kunt ook ons menu bekijken en meteen je bestelling plaatsen. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je unieke kortingen en acties. Bestel je via onze website of app voor minimaal €30,00, dan krijg je gratis mini loempia's. Daarnaast krijg je 6% korting op elke afhaalbestelling vanaf €10,00. Bij elke besteding van €10,00 spaar je 1 punt, en bij 20 punten krijg je €10,00 korting. Download onze app voor Android om sneller en eenvoudiger te bestellen. Houd onze website en app in de gaten voor nieuwe acties en aanbiedingen. Momenteel is de website van Poké House gesloten, maar er is een actie waarbij je €1,50 korting krijgt op Soju Green grape, Soju Blueberry en meer. Op het menu staan onder andere poké bowls, onigiri, bijgerechten, koude dranken, smoothies, Soju, en Ben & Jerry's ijs. Daarnaast zijn er ook sushi ACTIE sets verkrijgbaar.

Wil je weten wat Poke House verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Poke House of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Poke House? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Poke House het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Poke House reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Poke House

Bezoekers bekeken ook