Playground Thialf

Playground Thialf is een Sportpark gelegen aan Dullertstraat 33-2 in Arnhem.

Meer informatie over Playground Thialf in Arnhem

Playground Thialf is een speeltuin gelegen in het boomrijke deel van het Spijkerkwartier. Hier kunnen kinderen genieten van verschillende activiteiten, zoals een skelterbaan, kabelbaan, klim- en klautertoestellen, glijbanen en schommels. Daarnaast is er een pierenbadje waar kinderen kunnen afkoelen. Op dinsdag is de playground alleen toegankelijk voor skeelers en rolschaatsers, en op vrijdag is het een dag zonder trappers. De playground is gratis toegankelijk tijdens de openingstijden en je kunt ook sportuitrusting lenen bij de beheerder. Naast de speeltuin is er ook een multifunctioneel sportplein genaamd Krajicek Playground, waar de Krajicek Foundation samen met Sportbedrijf Arnhem verschillende sportactiviteiten organiseert. Het terrein is rookvrij, honden zijn niet toegestaan en het gebruik van alcohol en drugs is verboden. Voor feestjes kun je contact opnemen en tegen een kleine vergoeding kun je gebruik maken van tafels en banken. In de zomerperiode is de playground geopend van dinsdag tot en met vrijdag, en in de winterperiode is de playground 's avonds gesloten.

Wil je weten wat Playground Thialf verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Playground Thialf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Playground Thialf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Playground Thialf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Playground Thialf reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Playground Thialf

Bezoekers bekeken ook