Pizzeria Collega's

Pizzeria Collega's is een Pizzeria gelegen aan Huissensestraat 5 in Arnhem.

Meer informatie over Pizzeria Collega's in Arnhem

Bij Pizzeria Collega's kun je gemakkelijk en snel online bestellen. Al hun producten zijn halal en bevatten geen varkens- of paardenvlees. Na elke bestelling kun je draaien aan het rad en maak je kans op mooie prijzen. Daarnaast verloot Foodticket elke 6 maanden een nieuwe Toyota Aygo. Als je geen zin hebt om de deur uit te gaan, kun je het eten laten bezorgen op het door jou gekozen tijdstip. Je kunt direct online betalen met iDEAL, zodat je niets meer hoeft af te rekenen aan de deur. Je kunt ook je bestelling afhalen. Bestel eenvoudig en snel op hun website en je eten staat klaar op het door jou gekozen tijdstip. Ook hier kun je direct online betalen met iDEAL, zodat je niet meer hoeft af te rekenen in de winkel. De locatie van Pizzeria Collega's is aan de Huissensestraat 5 in Arnhem. De bezorg- en afhaaltijden zijn niet vermeld.

Wil je weten wat Pizzeria Collega's verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pizzeria Collega's of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pizzeria Collega's? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pizzeria Collega's het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Pizzeria Collega's reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pizzeria Collega’s

Bezoekers bekeken ook