Pitch&Putt Papendal

Pitch&Putt Papendal is een Golfbaan gelegen aan Papendallaan 3 in Arnhem.

Meer informatie over Pitch&Putt Papendal in Arnhem

Pitch & Putt Papendal is een golfbaan met 25 holes en biedt ook culinaire arrangementen aan. Het enthousiaste team organiseert het hele jaar door competities en toernooien. Abonnees kunnen het hele jaar door gebruik maken van de faciliteiten. De contactgegevens zijn beschikbaar voor vragen en reserveringen. De openingstijden zijn van 10:00 tot laatste start om 16:00, behalve op zondag 9 juli wanneer ze de hele dag gesloten zijn. Pitch & Putt Golf is vergelijkbaar met golf, maar heeft eigen spelregels en technieken. Het is gemakkelijk om te leren en een volledige ronde duurt gemiddeld twee uur. Bezoekers kunnen genieten van het spel en ook van een drankje en hapjes op het terras van Hotel Papendal. Het personeel is vriendelijk en de locatie is prachtig. Er zijn ook golflessen beschikbaar op verschillende locaties in Nederland.

Wil je weten wat Pitch&Putt Papendal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pitch&Putt Papendal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pitch&Putt Papendal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pitch&Putt Papendal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Pitch&Putt Papendal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pitch&Putt Papendal

Bezoekers bekeken ook