Pienter Projects Photos & Books

Pienter Projects Photos & Books is een Fotograaf gelegen aan Euterpestraat 7 in Arnhem.

Meer informatie over Pienter Projects Photos & Books in Arnhem

Heb je nog steeds veel foto's liggen en heb je nog geen fotoboek gemaakt? Bij Pienter Projects kun je je foto's digitaal opsturen en zij maken snel een fotoboek voor jou. Of het nu gaat om foto's van je bruiloft, vakantie, kinderen, hobby of bedrijf, foto's zijn de herinneringen van het leven. Laat je foto's digitaliseren en Karin maakt een mooi digitaal fotoboek op maat voor jou. Je kunt de foto's digitaal opsturen of als losse foto's. In slechts 3 stappen maakt Karin jouw digitaal fotoboek: stuur je foto's op, overleg over de uitvoering en het fotoboek wordt op maat gemaakt. Daarnaast biedt Pienter Projects ook workshops aan waar je zelf aan de slag kunt met het ontwerpen van een fotoboek. Je kunt ook het ontwerp van je fotoboek uit handen geven aan Karin. Ze neemt je mee in de wereld van fotoboeken en helpt je graag bij het ontwerpen van jouw fotoboek. Daarnaast biedt ze ook fotografie en fotoreportages aan in combinatie met een fotoboek. Karin de Smale is gespecialiseerd in fotoboek design en heeft alle foto's op haar website zelf gemaakt. Bij Pienter Projects kun je terecht voor fotoboeken op maat, zowel groot als klein, en de mogelijkheden zijn te bespreken. Er zijn ook positieve reviews te lezen van tevreden klanten. Je kunt Pienter Projects volgen op social media en voor meer informatie kun je terecht op haar website.

Wil je weten wat Pienter Projects Photos & Books verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pienter Projects Photos & Books of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pienter Projects Photos & Books? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pienter Projects Photos & Books het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Pienter Projects Photos & Books reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pienter Projects Photos & Books

Bezoekers bekeken ook