Picqer

Picqer is een Softwarebedrijf gelegen aan Meander 601 in Arnhem.

Meer informatie over Picqer in Arnhem

Picqer is een eenvoudige online software voor het beheren van magazijnen, speciaal ontworpen voor webwinkels. Met Picqer heb je in één oogopslag een overzicht van de status van je magazijn, zonder dat je hoeft te schakelen tussen verschillende softwaretools. Het biedt inkoopadvies om je voorraad op peil te houden en helpt je bij het controleren en toevoegen van producten zodra de inkoopbestelling binnenkomt. Je kunt je voorraad nauwkeurig bijhouden en producten op verschillende locaties opslaan. Daarnaast kun je picklijsten efficiënt verwerken in batches en met één druk op de knop de zending regelen bij je vervoerder. Picqer maakt het ook mogelijk om gemakkelijk webshops, pakketdiensten en klantenservice tools te koppelen, waardoor je een efficiënt logistiek proces creëert. Met Picqer werk je rustiger en efficiënter, waardoor je tot wel 5 keer meer bestellingen kunt verwerken. Bovendien helpt Picqer je team beter samen te werken in het magazijn.

Wil je weten wat Picqer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Picqer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Picqer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Picqer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Picqer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Picqer

Bezoekers bekeken ook