Physique Preventiecentrum B.V.

Physique Preventiecentrum B.V. is een Sportschool gelegen aan Beukenlaan 19 in Arnhem.

Meer informatie over Physique Preventiecentrum B.V. in Arnhem

Bij Physique Arnhem kun je werken aan je persoonlijke doelen in een prettige en sfeervolle omgeving. Ze bieden persoonlijke aandacht, professionele begeleiding en ruime openingstijden. Je kunt er terecht voor fitness, groepslessen, fysiotherapie, diëtetiek en leefstijlcoaching. Ze hebben meer dan 70 live groepslessen per week en bieden de nieuwste Matrix en eGYM apparatuur aan. Bezoekers spreken positief over de sportschool en prijzen de gezellige sfeer, de instructeurs en de persoonlijke begeleiding. Er worden ook gratis proefweken aangeboden waarin je kennis kunt maken met de faciliteiten en begeleiding van Physique Arnhem. Je kunt contact met hen opnemen via telefoon of e-mail voor meer informatie.

Wil je weten wat Physique Preventiecentrum B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Physique Preventiecentrum B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Physique Preventiecentrum B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Physique Preventiecentrum B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Physique Preventiecentrum B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Physique Preventiecentrum B.V.

Bezoekers bekeken ook