PermanentMarkers

PermanentMarkers is een Softwarebedrijf gelegen aan Jansbinnensingel 26 in Arnhem.

Meer informatie over PermanentMarkers in Arnhem

PermanentMarkers, in samenwerking met De Rolf Groep en Hogeschool de Kempel, heeft de NAO-robot ingezet in basisschoolklassen. De ontwikkelde software van PermanentMarkers wordt al gebruikt in veel scholen in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en binnenkort ook in de Verenigde Staten. Daarnaast zijn er devops-tools ontwikkeld als gevolg van een groot project, die nu worden uitgebracht onder de organisatie devopsconsulting op GitHub. Dit zal de basis vormen voor een nieuwe startup genaamd devopsconsulting. Verder heeft PermanentMarkers een iPhone-app genaamd Veggies gelanceerd, waarmee je de kooktijden van groenten kunt leren. Het doel van PermanentMarkers is om geweldige software te creëren, ongeacht het technologische beperkingen, en ze staan open voor nieuwe projecten.

Wil je weten wat PermanentMarkers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van PermanentMarkers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij PermanentMarkers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PermanentMarkers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar PermanentMarkers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. PermanentMarkers

Bezoekers bekeken ook