Pels Sport Molebeke

Pels Sport Molebeke is een Tenniswinkel gelegen aan Vosdijk 32 in Arnhem.

Meer informatie over Pels Sport Molebeke in Arnhem

In de shops kun je terecht voor onderhoud aan je racket, zoals het vervangen van de bespanning, basis grip, grommets en bumper, en het aanpassen van de grip. Daarnaast bieden ze ook rackets, tassen, grips, ballen, snaren en dempers te koop aan. Als je hulp nodig hebt bij het kiezen van een nieuw racket, kun je je oude racket laten doormeten en testrackets uitproberen. Ze bieden ook een bespanservice aan, waarbij je racket normaal gesproken de volgende dag klaar is. Pels Sport is aangesloten bij de ERSA en heeft verschillende certificeringen. De eigenaar heeft ook ervaring met het bespanden van rackets op verschillende toernooien. Daarnaast kun je in de shops terecht voor informatie over padel in Nederland.

Wil je weten wat Pels Sport Molebeke verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pels Sport Molebeke of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pels Sport Molebeke? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pels Sport Molebeke het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Pels Sport Molebeke reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pels Sport Molebeke

Bezoekers bekeken ook