Pegasus Functional Fitness/ LOT

Pegasus Functional Fitness/ LOT is een Sportschool gelegen aan Laurens Jansz. Costerstraat 5 in Arnhem.

Meer informatie over Pegasus Functional Fitness/ LOT in Arnhem

Bij Pegasus kun je op een verantwoorde manier fitter, sterker en vitaler worden. Ze bieden groepslessen aan in Functional Fitness, gewichtheffen en sterker worden, waarbij de coaches altijd klaarstaan. Daarnaast is er ook ruimte voor Open Gym, waar je aan je eigen krachttraining kunt werken. Naast groepslessen en Open Gym biedt Pegasus ook personal training aan voor blijvende resultaten. Het team van Pegasus bestaat uit ervaren coaches met verschillende specialisaties. Pegasus is aangesloten bij bedrijfsfitness en is erkend als leerbedrijf. Voor meer informatie over de oorsprong van Pegasus Functional Fitness kun je terecht op hun website. Je kunt contact met hen opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Pegasus Functional Fitness/ LOT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pegasus Functional Fitness/ LOT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pegasus Functional Fitness/ LOT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pegasus Functional Fitness/ LOT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Pegasus Functional Fitness/ LOT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pegasus Functional Fitness/ LOT

Bezoekers bekeken ook