Pâtisserie Julie

Pâtisserie Julie is een Patisserie gelegen aan John Lennonstraat 47 in Arnhem.

Meer informatie over Pâtisserie Julie in Arnhem

Pâtisserie Julie organiseert een kerstmarkt in Schuytgraaf op zaterdag 9 december van 11.00 tot 16.00 uur. Ze bieden heerlijke Franse lekkernijen aan, gemaakt van biologische en Fairtrade ingrediënten, met de perfecte balans van suiker. Alle producten worden op bestelling gemaakt om de kwaliteit en versheid te garanderen. Ze kunnen worden opgehaald in Arnhem of per post worden verstuurd door Nederland en België. Klanten zijn enthousiast over de tartelettes en andere taartjes, die mooi verpakt zijn en goed smaken. De service van Pâtisserie Julie wordt geprezen om de vriendelijkheid en efficiëntie. Klanten zijn ook erg tevreden over de balans van smaak, textuur en uiterlijk van de taarten. Volg Pâtisserie Julie op Instagram voor meer informatie.

Wil je weten wat Pâtisserie Julie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pâtisserie Julie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pâtisserie Julie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pâtisserie Julie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Pâtisserie Julie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pâtisserie Julie

Bezoekers bekeken ook