Parkrestaurant

Parkrestaurant is een Restaurant gelegen aan Antoon van Hooffplein 1 in Arnhem.

Meer informatie over Parkrestaurant in Arnhem

De horecagelegenheden in Burgers' Zoo zijn geopend en bieden diverse opties voor bezoekers. Het Coffee Corner, Park Restaurant en Bush Restaurant zijn dagelijks geopend in de winter. De grote buitenspeeltuin bij het Park Restaurant is ook geopend, evenals de toiletten bij de ingang en in de restaurants. Er wordt extra aandacht besteed aan het schoonmaken en desinfecteren van de toiletten gedurende de dag. In alle restaurants kunt u gratis gebruik maken van WIFI en als u speciale dieetwensen of allergieën heeft, kunt u vooraf telefonisch contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken. De openingstijden variëren per locatie, maar over het algemeen zijn de Coffee Corner en de Park en Bush Restaurants dagelijks geopend vanaf 9.00 uur. Tijdens de herfstvakantie staat er ook een foodtruck met loaded fries bij de mensapen. Burgers' Zoo staat bekend om haar ambachtelijke en eerlijke horecaproducten, waarbij gebruik wordt gemaakt van dagverse producten en duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Het Park Restaurant biedt een gezellige sfeer voor families, terwijl de kinderen zich vermaken in de aangrenzende speeltuinen. Het Bush Restaurant dompelt bezoekers onder in de avontuurlijke sfeer van de Bush, waar ze kunnen genieten van het eten en drinken terwijl vliegende honden en tropische vogels voorbij komen. Het personeel van de horeca volgt een cursus over hygiëne en allergenen en moet jaarlijks opnieuw slagen voor een herhalingstoets om gecertificeerd.

Wil je weten wat Parkrestaurant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Parkrestaurant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Parkrestaurant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Parkrestaurant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Parkrestaurant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Parkrestaurant

Bezoekers bekeken ook