Pannenkoekenhuis Den Strooper

Pannenkoekenhuis Den Strooper is een Restaurant gelegen aan Koningsweg 18 hoek, Kemperbergerweg in Arnhem.

Meer informatie over Pannenkoekenhuis Den Strooper in Arnhem

Het restaurant Pannenkoekenhuis Den Strooper is gevestigd aan de Koningsweg 18 in Arnhem en is dagelijks geopend van 12:00 tot 20:00 uur. Alleen op dinsdag is het restaurant gesloten. Het bevindt zich op het zuidelijkste puntje van De Veluwe, omgeven door prachtige natuur met fiets- en wandelpaden. Reserveren is mogelijk tot 16:00 uur, daarna wordt er op volgorde van binnenkomst gewerkt. Het restaurant serveert heerlijke pannenkoeken in verschillende smaken, zoals spek, appel en brie met rucola. De pannenkoeken worden op ouderwetse wijze gebakken in de pan. Voor meer informatie of het geven van een Smulbon cadeau, kunt u contact opnemen via mail@denstrooper.nl of bellen naar 026-3516987.

Wil je weten wat Pannenkoekenhuis Den Strooper verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pannenkoekenhuis Den Strooper of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pannenkoekenhuis Den Strooper? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pannenkoekenhuis Den Strooper het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Pannenkoekenhuis Den Strooper reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pannenkoekenhuis Den Strooper

Bezoekers bekeken ook