Pannekoekboerderij De Steenen Camer

Pannekoekboerderij De Steenen Camer is een Restaurant gelegen aan Hannesstraatje 2 in Arnhem.

Meer informatie over Pannekoekboerderij De Steenen Camer in Arnhem

Bij Pannenkoekboerderij De Steenen Camer in Arnhem kun je genieten van heerlijke ambachtelijke pannenkoeken in een nostalgische ambiance. Op de menukaart staan meer dan 80 verschillende pannenkoeken, inclusief versierde kinderpannenkoeken. Het restaurant is gevestigd in een monumentale boerderij uit 1848 en heeft 120 zitplaatsen binnen en een ruim terras buiten. De locatie is ideaal voor wandelingen of fietstochten in natuurgebied Meinerswijk en ook de bezienswaardigheden in Arnhem zijn goed te combineren met een bezoek aan het restaurant. Naast pannenkoeken biedt het restaurant ook voor- en nagerechten, vleesgerechten, eiergerechten en internationale pannenkoeken aan. Voor meer informatie over het menu en reserveringen kun je terecht op de website van De Steenen Camer. Het restaurant is geopend van maandag tot en met vrijdag van 16:00 uur tot 20:30 uur en op zaterdag, zondag en feestdagen van 12:00 uur tot 20:30 uur. Het telefoonnummer en de locatie van het restaurant zijn ook vermeld op de website.

Wil je weten wat Pannekoekboerderij De Steenen Camer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pannekoekboerderij De Steenen Camer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pannekoekboerderij De Steenen Camer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pannekoekboerderij De Steenen Camer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Pannekoekboerderij De Steenen Camer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pannekoekboerderij De Steenen Camer

Bezoekers bekeken ook