PAINT the beautyspot

PAINT the beautyspot is een Schoonheidssalon gelegen aan Nieuwstad 4 in Arnhem.

Meer informatie over PAINT the beautyspot in Arnhem

Bij Paint the beautyspot in Arnhem kun je terecht voor verschillende behandelingen zoals manicures, wenkbrauwstyling, harsen, gezichtsbehandelingen, knippen en kleuren van het haar, pedicures en wimperbehandelingen. De salon heeft veel positieve reviews waarin klanten tevreden zijn over de behandelingen en het resultaat. Er wordt veel persoonlijke aandacht gegeven en de sfeer is ontspannen. Daarnaast wordt er gewerkt met hoogwaardige producten en wordt er veel waarde gehecht aan hygiëne. Er is ook een assortiment aan huidverzorgingsproducten verkrijgbaar. Voor de coronamaatregelen wordt er gevraagd om het protocol te volgen, waaronder het dragen van een mondkapje bij binnenkomst. Bij annulering binnen 24 uur voor de afspraak wordt 50% van de kosten in rekening gebracht.

Wil je weten wat PAINT the beautyspot verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van PAINT the beautyspot of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij PAINT the beautyspot? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PAINT the beautyspot het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar PAINT the beautyspot reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. PAINT the beautyspot

Bezoekers bekeken ook