Ordelman B.V. Vastgoedservice & Installaties

Ordelman B.V. Vastgoedservice & Installaties is een Installatiebedrijf gelegen aan Bakenhof, Malburgse Sluis 9 in Arnhem.

Meer informatie over Ordelman B.V. Vastgoedservice & Installaties in Arnhem

Ordelman Vastgoedservice & Installaties is een bedrijf dat gespecialiseerd is in service, onderhoud, renovatie en verduurzaming. Ze zijn 24/7 beschikbaar en bieden persoonlijk contact. Het bedrijf is aangesloten bij verschillende vakgebieden, waaronder bouw en onderhoud, dakwerken, rioolbeheer, keuken-, badkamer- en toiletrenovaties, ventilatie, elektra, verwarming, airconditioning, inbouw-keukenapparatuur, gas, zonnepanelen en noodverlichting. Voor vragen over hun werk kan er contact worden opgenomen en ze beloven een snelle reactie. Het bedrijf heeft ook referenties en het hoofdkantoor is gevestigd bij Ordelman BV, met het KVK-nummer 09036799 en btw-nummer NL003879021B01. Ze bedienen zowel de regio Noord en Oost als de regio Midden en Zuid.

Wil je weten wat Ordelman B.V. Vastgoedservice & Installaties verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ordelman B.V. Vastgoedservice & Installaties of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ordelman B.V. Vastgoedservice & Installaties? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ordelman B.V. Vastgoedservice & Installaties het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Ordelman B.V. Vastgoedservice & Installaties reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Ordelman B.V. Vastgoedservice & Installaties

Bezoekers bekeken ook