Openbaar Volleybalveld Park Westerveld

Openbaar Volleybalveld Park Westerveld is een Volleybalveld gelegen aan in Arnhem.

Meer informatie over Openbaar Volleybalveld Park Westerveld in Arnhem

In aanloop naar het WK volleybal voor vrouwen in 2022 zijn er 10 netsportvelden aangelegd in Arnhem. Deze netsportvelden zijn gemaakt van metaal en kunnen eenvoudig in hoogte worden versteld. Op deze velden kunnen verschillende netsporten worden beoefend, zoals volleybal, badminton, tennis, voetvolley en pickleball. De realisatie van deze velden is een samenwerking tussen Nevobo en de provincie Gelderland. De locaties van de netsportvelden zijn onder andere Park Presikhaaf, Ligweide Olympus, Basisschool de Boomhut, Margarethaschool, SGM Brouwerij, Lea Dasberg School, De Sterrenkring, Kringloop/IKC De Klimboom, Park Westerveld en Speeltuin Calluna.

Wil je weten wat Openbaar Volleybalveld Park Westerveld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Openbaar Volleybalveld Park Westerveld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Openbaar Volleybalveld Park Westerveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Openbaar Volleybalveld Park Westerveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Openbaar Volleybalveld Park Westerveld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Openbaar Volleybalveld Park Westerveld

Bezoekers bekeken ook