onderwatersportvereniging Gelre-Sub

onderwatersportvereniging Gelre-Sub is een Scuba-instructeur gelegen aan Beukenlaan 15 in Arnhem.

Meer informatie over onderwatersportvereniging Gelre-Sub in Arnhem

Duikvereniging Gelre-Sub in Arnhem biedt introductieduiken en duikopleidingen aan voor de regio Gelderland. De vereniging staat bekend om de veiligheid en gezelligheid tijdens het duiken. Of je nu wilt leren duiken of al ervaring hebt en verder wilt, bij Gelre-Sub ben je aan het juiste adres. Vanaf begin september worden er zwembadlessen gegeven, dus als je interesse hebt, kun je op vrijdagavond om 21.00 uur langskomen in zwembad Valkenhuizen in Arnhem. Gelre-Sub werkt samen met de NOB Duikschool Educa-Sub in Arnhem en is aangesloten bij de Nederlandse Onderwatersport Bond.

Wil je weten wat onderwatersportvereniging Gelre-Sub verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van onderwatersportvereniging Gelre-Sub of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij onderwatersportvereniging Gelre-Sub? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je onderwatersportvereniging Gelre-Sub het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar onderwatersportvereniging Gelre-Sub reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. onderwatersportvereniging Gelre-Sub

Bezoekers bekeken ook