Olympus Squash Arnhem

Olympus Squash Arnhem is een Sportclub gelegen aan Olympus 29 in Arnhem.

Meer informatie over Olympus Squash Arnhem in Arnhem

Olympus Squash Arnhem is een sportcomplex met zes squashbanen, een sportbar en een terras. Ze bieden squashlessen aan, gegeven door gecertificeerde trainer Ishmael Mubure. Het huren van een baan is al mogelijk voor een half uur. Daarnaast organiseren ze laddercompetities, waarbij je tegen willekeurige tegenstanders speelt. Olympus Squash Arnhem werkt samen met Sportbedrijf Arnhem en heeft een gezellige bar en lounge om na het sporten even bij te komen. Squash is niet alleen een gezonde, maar ook een sociale sport die zowel individueel als samen gespeeld kan worden. Er worden ook evenementen georganiseerd, zoals een internationaal squashtoernooi en clinic, en de opening van een interactieve sportmuur genaamd X-Wall. Daarnaast start er dit najaar weer een laddercompetitie, zodat je op een laagdrempelige manier kunt beginnen met competities.

Wil je weten wat Olympus Squash Arnhem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Olympus Squash Arnhem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Olympus Squash Arnhem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Olympus Squash Arnhem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Olympus Squash Arnhem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Olympus Squash Arnhem

Bezoekers bekeken ook