Olympus Gym

Olympus Gym is een Sportcomplex gelegen aan GYM MALBURGEN: Olympus 25 6832EL GYM ELDERVELD:, Breezandpad 15-17 in Arnhem.

Meer informatie over Olympus Gym in Arnhem

Olympus Gym is een laagdrempelige sportschool waar je terecht kunt voor verschillende sporten zoals boksen, kickboksen, bokszaktraining, kidsboksen, personal training en buitentrainingen. Ze bieden trainingen aan voor dames, gemengde trainingen, trainingen voor recreanten en voor gevorderden. Plezier, respect, gezelligheid en sportiviteit staan centraal binnen hun gyms. Olympus Gym heeft het keurmerk "Veilig en verantwoord sporten" ontvangen van het Nederlands Instituut voor Vechtsport en Maatschappij NIVM. Op hun website kun je foto's en video's bekijken om een sfeerimpressie te krijgen. Als je een proefles wilt volgen, kun je je aanmelden via het contactformulier of door contact op te nemen via het telefoonnummer of e-mailadres vermeld op de website.

Wil je weten wat Olympus Gym verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Olympus Gym of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Olympus Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Olympus Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Olympus Gym reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Olympus Gym

Bezoekers bekeken ook