OLB Sports

OLB Sports is een Sportwinkel gelegen aan Steenstraat 112 in Arnhem.

Meer informatie over OLB Sports in Arnhem

OLB Sports is een vechtsport- en fitnessspecialist gevestigd in Arnhem. Ze bieden een breed scala aan producten aan, waaronder bokshandschoenen, scheenbeschermers, kickbokssets, MMA-handschoenen, vechtsportkleding, vechtsportpakken, sportvoeding, bokszakken, trainingsmateriaal, sporttassen, bandages en gebitsbeschermers. Het bedrijf bestaat al sinds 1916 en heeft daardoor veel ervaring in verschillende vechtsporten. Ze hebben ook een eigen merk genaamd 1916 Fight Gear. OLB Sports heeft een fysieke winkel in Arnhem, waar klanten welkom zijn om langs te komen. Daarnaast kunnen klanten ook online bestellen via hun webshop. De winkel is goed bereikbaar met de auto en er is voldoende parkeergelegenheid. Klanten zijn erg tevreden over OLB Sports en waarderen het deskundige personeel. Kortom, OLB Sports is dé plek voor al jouw vechtsport- en fitnessbehoeften.

Wil je weten wat OLB Sports verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van OLB Sports of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij OLB Sports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je OLB Sports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar OLB Sports reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. OLB Sports

Bezoekers bekeken ook