Odin Arnhem - biologische supermarkt

Odin Arnhem - biologische supermarkt is een Biologische winkel gelegen aan Spijkerlaan 43 in Arnhem.

Meer informatie over Odin Arnhem - biologische supermarkt in Arnhem

Wakker worden! Coöperatie Odin roept op om ons voedsel gentechvrij te houden en de petitie te tekenen. Bij Odin kun je biologische boodschappen doen, zowel in de winkels als online. Het is super makkelijk om online je boodschappen te bestellen en ze te laten bezorgen op de locatie van jouw keuze. Odin bezorgt niet alleen bij particulieren, maar ook bij bedrijven, scholen, kinderopvang, instellingen, horeca en verenigingen. Daarnaast kun je altijd naar een van de Odin winkels gaan voor persoonlijk advies en hulp bij het vinden van de producten die je zoekt. Als lid van Coöperatie Odin kun je boodschappen doen met ledenvoordeel. Odin is een foodcoop met idealen en gelooft dat elke euro die je uitgeeft aan boodschappen een keuze maakt voor hoe de wereld eruit ziet. Daarnaast biedt Odin een groente abonnement aan, waarbij je wekelijks superverse biologische groenten en fruit ontvangt van het seizoen, zoveel mogelijk onverpakt en lokaal. Ook zijn er tal van vacatures bij Odin voor mensen die willen werken bij een eerlijke en andere supermarkt. Verder zijn er mooie aanbiedingen, inspirerend nieuws, lekkere recepten en leuke activiteiten te vinden op de website van Odin. Doe mee en ontdek de wereld van Odin!

Wil je weten wat Odin Arnhem - biologische supermarkt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Odin Arnhem - biologische supermarkt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Odin Arnhem - biologische supermarkt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Odin Arnhem - biologische supermarkt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Odin Arnhem - biologische supermarkt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Odin Arnhem – biologische supermarkt

Bezoekers bekeken ook