nwLooks

nwLooks is een Kapper gelegen aan Laurens Jansz. Costerstraat 5 in Arnhem.

Meer informatie over nwLooks in Arnhem

In 2013 begon Kim met nwLooks, een kapsalon waar ze zo groen mogelijk wilde werken en geen schade wilde toebrengen aan de gezondheid van haarzelf en haar klanten. Ze koos ervoor om met pure natuurlijke producten te werken om weg te blijven van de schadelijke chemicaliën die in traditionele kapsalons worden gebruikt. Daarnaast plannen ze voldoende tijd in voor afspraken en bieden ze ook coaching aan op het gebied van lifestyle. Omdat Kim niet iedereen alleen kon helpen, verhuurt ze stoelen aan collega's die ook op een gezonde en natuurlijke manier willen werken. Naast Kim kan je dus ook terecht bij Hadassa van Pure Green Creations en Suzanne van Bewust@Suus. Ze zijn allemaal kappers die bewust kiezen voor troepvrije alternatieven. Het is hun missie om mensen bewust te maken van de producten die ze gebruiken en om te laten zien dat het ook op een gezondere manier kan. Ze werken met plantaardige haarkleuringen die veilig zijn voor de gezondheid en hebben verschillende merken zoals Hairborist, This Green, Young Living en Botanical Beauty. Daarnaast biedt Kim ook troepvrije huidverzorging aan. De salon is gevestigd in Arnhem en de werktijden zijn op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. Je kan contact opnemen via telefoon of e-mail tijdens werktijden.

Wil je weten wat nwLooks verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van nwLooks of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij nwLooks? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je nwLooks het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar nwLooks reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. nwLooks

Bezoekers bekeken ook