Novabikes

Novabikes is een Fietsenwinkel gelegen aan Steenstraat 2C in Arnhem.

Meer informatie over Novabikes in Arnhem

Novabikes is dé fietsenwinkel van Arnhem en biedt een breed scala aan fietsen en accessoires. Ze zijn al ruim 13 jaar gevestigd op de Steenstraat en staan bekend om hun uitstekende service en persoonlijk advies. Op de website van Novabikes kunt u informatie vinden over hun winkel, producten en merken. U kunt ook online bestellen of een fiets reserveren. Daarnaast hebben ze een showroom waar u de nieuwste modellen kunt bekijken en een proefrit kunt maken. Novabikes is gespecialiseerd in elektrische fietsen, stadsfietsen, bakfietsen en mountainbikes. Ze hebben ook een werkplaats waar u terecht kunt voor reparaties en onderhoud. Als u op zoek bent naar een fietsenmaker in Arnhem, kunt u ook bij Novabikes terecht. Ze hebben een moderne werkplaats waar ze alle soorten fietsen kunnen repareren, behalve bakfietsen met drie wielen. Novabikes biedt ook verschillende aanbiedingen en heeft populaire e-bikes van merken zoals Batavus en Trek. Kortom, Novabikes is dé plek in Arnhem voor al uw fietsbehoeften.

Wil je weten wat Novabikes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Novabikes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Novabikes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Novabikes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Novabikes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Novabikes

Bezoekers bekeken ook