NOC*NSF

NOC*NSF is een Vereniging of organisatie gelegen aan Papendallaan 60 in Arnhem.

Meer informatie over NOC*NSF in Arnhem

Sport is belangrijk voor een sterk en vitaal Nederland, omdat het ons fysiek en mentaal gezond maakt en zorgkosten verlaagt. Daarom roepen wij namens 10 miljoen sporters in ons land de politiek op om in beweging te komen en de kracht van sport in te zetten voor een sterker Nederland. Het Centrum Veilige Sport Nederland is er om te zorgen dat sporten in een veilige omgeving mogelijk is. Bij hen kun je terecht voor meldingen van grensoverschrijdend gedrag in de sport, advies en een luisterend oor. Ook kunnen zij je adviseren over de meldplicht voor bestuurders en begeleiders bij seksuele intimidatie. Ons doel is een Nederland waarin iedereen kan genieten van sport en als je vragen hebt, helpen we je graag!

Wil je weten wat NOC*NSF verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van NOC*NSF of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij NOC*NSF? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je NOC*NSF het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar NOC*NSF reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. NOC*NSF

Bezoekers bekeken ook