Nieuw Fong Sho

Nieuw Fong Sho is een Chinees restaurant gelegen aan Oostburgwal 109 in Arnhem.

Meer informatie over Nieuw Fong Sho in Arnhem

Bij het Chinees Indisch restaurant Nieuw Fong Sho in De Laar Oost kunt u genieten van een avondje uit met een specifieke Oosterse sfeer en gastvrijheid. Het restaurant biedt een menukaart met smaakvolle gerechten en een lopend buffet tegen een lage prijs in het weekend. Voor verschillende gelegenheden is er een passende oplossing, zoals gezellig dineren aan tafel of genieten van het lopend buffet. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om eten af te halen, met een menukaart, maandmenu en combinatiemenu. Voor catering vanaf 10 personen is er een cateringservice beschikbaar, waarbij u zelf suggesties kunt toevoegen en een buffet kunt samenstellen dat aan uw wensen voldoet. Het restaurant is gevestigd in De Laar Oost en de openingstijden zijn niet vermeld.

Wil je weten wat Nieuw Fong Sho verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nieuw Fong Sho of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nieuw Fong Sho? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nieuw Fong Sho het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Nieuw Fong Sho reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nieuw Fong Sho

Bezoekers bekeken ook