Niek Michel Fotografie en Educatie

Niek Michel Fotografie en Educatie is een Fotograaf gelegen aan Schaapsdrift 3 in Arnhem.

Meer informatie over Niek Michel Fotografie en Educatie in Arnhem

Ik verzorg workshops en lessen over fotografie en animatie voor verschillende doelgroepen, waaronder het primair onderwijs, voortgezet onderwijs, speciaal onderwijs en volwassenen. Afgelopen jaar heb ik ongeveer 300 workshops gegeven aan 6700 kinderen en jongeren. Het belangrijkste uitgangspunt in al mijn workshops is "Leren kijken, Leren zien". Fotografie is een toegankelijk medium dat op veel verschillende manieren kan worden ingezet. Ik heb een koffer met digitale camera's en een laptop, waardoor ik op elke locatie workshops kan geven. De workshops worden altijd inhoudelijk ingeleid en de deelnemers krijgen praktische opdrachten om mee te werken. Het gemaakte werk wordt gezamenlijk besproken aan de hand van vooraf besproken uitgangspunten.

Wil je weten wat Niek Michel Fotografie en Educatie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Niek Michel Fotografie en Educatie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Niek Michel Fotografie en Educatie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Niek Michel Fotografie en Educatie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Niek Michel Fotografie en Educatie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Niek Michel Fotografie en Educatie

Bezoekers bekeken ook