Nelson bar restaurant

Nelson bar restaurant is een Restaurant gelegen aan Coehoornstraat 33 in Arnhem.

Meer informatie over Nelson bar restaurant in Arnhem

Bij Nelson in Arnhem zijn alle soorten bezoekers welkom. Het team hoopt dat verschillende mensen, zoals advocaten, verpleegkundigen, ambtenaren en studenten, gezellig samenkomen aan de bar en genieten van bieren van de tap. De sfeer in Nelson is informeel en gezellig, waar je kunt hangen aan de bar, uitgebreid kunt dineren onder de kroonluchters in de serre, of kunt genieten van het podium in de woonkamer. Het restaurant biedt diverse gerechten, waaronder vega en vegan opties, allemaal bereid in de open keuken. Nelson is geopend voor lunch en diner, van woensdag tot en met zaterdag. Het restaurant bevindt zich aan de Coehoornstraat 33 in Arnhem. Daarnaast biedt Nelson de mogelijkheid om een persoonlijke tegel te laten maken voor aan de muur. Het is handig om te reserveren als je langs wilt komen, vooral als je met meer dan 2 personen bent. Voor groepen van meer dan 7 personen of voor evenementen is het raadzaam om ruim van tevoren een mailtje te sturen.

Wil je weten wat Nelson bar restaurant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nelson bar restaurant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nelson bar restaurant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nelson bar restaurant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Nelson bar restaurant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nelson bar restaurant

Bezoekers bekeken ook