Nederlandse Triathlon Bond

Nederlandse Triathlon Bond is een Sportcomplex gelegen aan Papendallaan 49 in Arnhem.

Meer informatie over Nederlandse Triathlon Bond in Arnhem

De Nederlandse Triathlon Bond (NTB) is er om jou te helpen bij nieuwe uitdagingen in triathlon, duathlon en andere combiduursporten. Op de website vind je veel bezochte onderwerpen, zoals het Kenniscentrum met antwoorden op veelgestelde vragen over de nieuwe ledenomgeving en de voordelen van lid zijn, zoals het verkrijgen van een licentie en achtergrondinformatie in het bondsmagazine. Ook als je net begint met triathlon, kan de NTB je op weg helpen. Daarnaast vind je op de website nieuwsberichten en kun je je online inschrijven voor wedstrijden. Als NTB-lid met een atleten- of jeugdlicentie kun je ook een AU-licentie aanvragen. De NTB vertegenwoordigt 139 triathlonverenigingen, 92 evenementenorganisaties en ongeveer 11.000 leden. Ze is aangesloten bij NOC*NSF, Europe Triathlon en de World Triathlon en overkoepelt alle combiduursporten. Op het laatste Nederlands kampioenschap van 2023 in Oss strijden crossduatleten om de titels. Voor volgend seizoen zijn het NK sprint en het NK standaard al toegewezen aan TRIRotterdam en Klazienaveen. Els Visser is als vijftiende geëindigd op het wereldkampioenschap Ironman in Hawaii, ondanks een afgebroken pedaal tijdens het fietsonderdeel. Wil je op de hoogte blijven van het belangrijkste nieuws van de NTB, schrijf je dan in voor de nieuws.

Wil je weten wat Nederlandse Triathlon Bond verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nederlandse Triathlon Bond of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nederlandse Triathlon Bond? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nederlandse Triathlon Bond het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Nederlandse Triathlon Bond reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nederlandse Triathlon Bond

Bezoekers bekeken ook