Nature Hair Experience

Nature Hair Experience is een Kapper gelegen aan Jansbinnensingel 9 in Arnhem.

Meer informatie over Nature Hair Experience in Arnhem

Welkom bij Nature Hair Experience, een belevingssalon in Arnhem waar klant, rust en natuurlijke producten centraal staan. Voorafgaand aan de behandeling krijg je een welkomstritueel en adviesgesprek op basis van jouw wensen en gewoontes. Het ervaren team biedt creatief en vakkundig (kleur)advies, waarbij de conditie van je haar en gezichtsvorm belangrijker zijn dan modetrends. Tijdens het wassen kun je genieten van een hoofdmassage en je kunt zelfs een spa-ritueel boeken. Nature Hair Experience is gespecialiseerd in onder andere bruidskapsels, highlights, extensions, natuurkleuring, permanente styling, make-up en wenkbrauwen. Het team heeft ook meegedaan aan internationale wedstrijden, waarbij ze verschillende prijzen hebben gewonnen. Bij Nature Hair Experience kun je terecht voor professioneel stylingadvies en het vinden van jouw perfecte look. Volg ze ook op Facebook om op de hoogte te blijven van hun activiteiten en nieuwe producten.

Wil je weten wat Nature Hair Experience verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nature Hair Experience of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nature Hair Experience? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nature Hair Experience het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Nature Hair Experience reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nature Hair Experience

Bezoekers bekeken ook