Nationaal Fonds voor de Sport

Nationaal Fonds voor de Sport is een Non-profitorganisatie gelegen aan Papendallaan 60 in Arnhem.

Meer informatie over Nationaal Fonds voor de Sport in Arnhem

Sport is een verbindend element voor sociale en maatschappelijke verbeteringen in Nederland. Het Nationaal Fonds voor de Sport ondersteunt projecten die kansengelijkheid bevorderen, ontmoetingen creëren en mensen helpen van elkaar te leren. Sportverenigingen kunnen mensen van diverse achtergronden verbinden rondom sport en bewegen. De diversiteit in onze samenleving neemt toe en sport kan helpen om te gaan met verscheidenheid. Innovaties in de sport dragen bij aan het oplossen van maatschappelijke problemen. Sport is essentieel voor de fysieke en mentale gezondheid en verdient extra aandacht voor groepen waarvoor de drempel hoog is. Sport is ook cruciaal voor de gezondheid en verbinding tussen mensen. Het Nationaal Fonds voor de Sport wil samenwerken om nog meer mensen met een lage sociaaleconomische status in beweging te krijgen. Het is belangrijk dat iedereen de kans krijgt om te sporten en zo hun leven te veranderen.

Wil je weten wat Nationaal Fonds voor de Sport verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nationaal Fonds voor de Sport of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nationaal Fonds voor de Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nationaal Fonds voor de Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Nationaal Fonds voor de Sport reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nationaal Fonds voor de Sport

Bezoekers bekeken ook