MW Communicatie

MW Communicatie is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Burgemeester Weertsstraat 83-3 in Arnhem.

Meer informatie over MW Communicatie in Arnhem

Marianne Wildenberg is een freelance communicatieadviseur en projectleider die tijdelijke ondersteuning biedt op het gebied van communicatie. Ze is een ervaren professional die organisaties helpt om verbinding te maken met medewerkers, inwoners en stakeholders. Met haar ervaring en kennis biedt ze advies en ondersteuning om concrete doelen en plannen te realiseren. Ze heeft al veel opdrachten succesvol afgerond bij zowel overheden als non-profitorganisaties. Marianne is een verbinder die gemakkelijk schakelt tussen strategie en praktische uitvoering en goed functioneert in complexe en politieke organisaties. Ze heeft hart voor de zaak en brengt betrokkenheid en extra daadkracht met zich mee. Daarnaast werkt Marianne ook als wandelcoach en begeleidt ze natuurwandelreizen. Ze is gespecialiseerd in het terugbrengen van plezier in het werk en helpt mensen die te maken hebben met stress of een burn-out. Marianne deelt graag haar kennis en enthousiasme over de natuur, omdat het verbinden van mensen met de natuur een rode draad vormt in haar werk. Ze is actief als reisleider voor SNP Natuurreizen en recentelijk ook als routemaker. Marianne is toegewijd aan het beschermen van de natuur. Je kunt contact met haar opnemen via haar adres, telefoonnummer, e-mail, Twitter of LinkedIn.

Wil je weten wat MW Communicatie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MW Communicatie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MW Communicatie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MW Communicatie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar MW Communicatie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MW Communicatie

Bezoekers bekeken ook