MVPT

MVPT is een Sportclub gelegen aan Simon Stevinweg 15 B in Arnhem.

Meer informatie over MVPT in Arnhem

Rock Solid is opgericht door Mirièle Viejou, een gecertificeerde Personal Trainer (MVPT) met meer dan 16 jaar fitnesservaring. In april 2018 heeft ze besloten om haar eigen fitnessbedrijf op te starten. Stapsgewijs heeft ze haar bedrijf uitgebouwd tot een ladies-only fitnessclub genaamd Rock Solid. Mirièle hecht veel waarde aan duidelijke communicatie, geduld en empathie om haar leden op hun gemak te stellen en te motiveren. Ze is vastberaden en gedisciplineerd van aard en altijd gefocust op het behalen van doelen. Met haar expertise en passie voor fitness zorgt ze voor een inspirerende en resultaatgerichte fitnesservaring. Bij Rock Solid krijg je professionele begeleiding en word je gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen en je fitness-ervaring naar een hoger niveau te tillen. Je kunt contact opnemen via het telefoonnummer 06-15922212 of via info@mvpt.nl.

Wil je weten wat MVPT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MVPT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MVPT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MVPT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar MVPT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MVPT

Bezoekers bekeken ook