Multihal

Multihal is een Sportcomplex gelegen aan Papendallaan 6 in Arnhem.

Meer informatie over Multihal in Arnhem

Verscholen in de bossen van de Veluwe, aan de rand van Arnhem, is Papendal een unieke locatie waar topsport en bedrijfsleven samenkomen. Op deze kleurrijke plek haalt iedereen het beste uit zichzelf, of het nu gaat om het vergroten van kennis, het ontwikkelen van sporttalent of het organiseren van evenementen. Papendal is altijd in beweging en staat bekend om zijn energie, trots en passie. Bij een bezoek aan Papendal staat de gast altijd op nummer 1, met perfecte faciliteiten en gezond eten. Topsporters, directeuren, toeristen en aanstormende sporttalenten hebben het geheim van Papendal al ontdekt. Kom langs voor een rondleiding, overnacht in het hotel of maak een afspraak voor een kop koffie. Papendal verwelkomt je graag!

Wil je weten wat Multihal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Multihal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Multihal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Multihal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Multihal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Multihal

Bezoekers bekeken ook