MTB2GO experience center

MTB2GO experience center is een Fietsverhuur gelegen aan Diepenbrocklaan 27 in Arnhem.

Meer informatie over MTB2GO experience center in Arnhem

Bij het MTB2GO experience center op de Veluwe kun je terecht voor een geweldige mountainbike-ervaring. Ze bieden verschillende voordelen, zoals mountainbikes voor grote groepen, kinderen en extra grote fietsen. Het centrum ligt op slechts 2 minuten afstand van de nieuwste mountainbikeroute in Arnhem en vele andere routes. Daarnaast kun je bij Stayokay Arnhem ook overnachten, genieten van een gezonde sportmaaltijd, goede koffie en een borrel met lekkere hapjes. Van november tot en met februari zijn ze gesloten voor activiteiten, maar je kunt wel contact met hen opnemen voor een groepsaanvraag. Ze bieden ook verschillende arrangementen aan, zoals een MTB-arrangement inclusief overnachting en ontbijt, een vriendenarrangement en een 2-nachten arrangement. Klanten zijn lovend over MTB2GO vanwege de ideale combinatie van fietsen en overnachten, de goede kwaliteit van de fietsen en de mooie ligging aan de MTB-route van Schaarsbergen.

Wil je weten wat MTB2GO experience center verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MTB2GO experience center of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MTB2GO experience center? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MTB2GO experience center het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar MTB2GO experience center reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MTB2GO experience center

Bezoekers bekeken ook