Mountainbikeroute Arnhem

Mountainbikeroute Arnhem is een Fietspark gelegen aan in Arnhem.

Meer informatie over Mountainbikeroute Arnhem in Arnhem

De Arnhem route is een mountainbike route die voornamelijk bestaat uit bestaande paden en bevat minder singletracks dan de Schaarsbergen route. Hierdoor is de route meer geschikt voor beginners. Er zijn echter ook gravelstroken en singletracks voor meer ervaren gravelers. Op en rond Papendal zijn er enkele kilometers flowy trails te vinden. De route bevat ook de bekende Muur van Mariëndaal, de langste en steilste klim in de omgeving. Vrijwilligers zorgen regelmatig voor onderhoud van de route. De startlocaties zijn het MTB Museum en Sportcentrum Papendal in Arnhem. Er is geen specifieke informatie beschikbaar over het gemiddeld aantal gebruikers per uur of per dag.

Wil je weten wat Mountainbikeroute Arnhem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mountainbikeroute Arnhem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mountainbikeroute Arnhem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mountainbikeroute Arnhem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Mountainbikeroute Arnhem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mountainbikeroute Arnhem

Bezoekers bekeken ook