Monique Paes

Monique Paes is een Marketingconsultant gelegen aan Prumelaan 12 in Arnhem.

Meer informatie over Monique Paes in Arnhem

Monique Paes is een creatieve en gedreven marketeer en interieurontwerper. Na ruim 20 jaar als marketeer te hebben gewerkt, besloot ze haar creatieve kant nieuw leven in te blazen en volgde ze opleidingen en workshops op het gebied van interieurvormgeving. Nu kan ze beide diensten aanbieden, wat haar veel energie geeft. Monique heeft samengewerkt met verschillende mensen en wordt geprezen om haar gestructureerde en resultaatgerichte werkwijze, haar communicatieve vaardigheden en haar positieve instelling. Ze wordt aanbevolen als een betrouwbare professional die haar afspraken altijd nakomt. Monique is een fijn mens om mee samen te werken en heeft oog voor de belangen van anderen. Ze is flexibel en een echte aanpakker, en haar ervaring strekt zich uit over verschillende branches. Ze wordt gezien als een topper in haar vakgebied.

Wil je weten wat Monique Paes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Monique Paes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Monique Paes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Monique Paes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Monique Paes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Monique Paes

Bezoekers bekeken ook