Monika's Haarmode en Visagie

Monika's Haarmode en Visagie is een Kapper gelegen aan Bleijenbeekhof 2 in Arnhem.

Meer informatie over Monika's Haarmode en Visagie in Arnhem

Bij Monika's Haarmode en Visagie, gelegen aan de Bleijenbeekhof 2 in De Laar Oost, Arnhem, kunt u terecht voor hairstyling, bruidskapsels en bruidsmake-up. Zowel in de kapsalon als op locatie wordt met passie en plezier voor uw haar en make-up gezorgd. Het is belangrijk dat het gekozen model bij uw persoonlijkheid past, daarom wordt er altijd advies gegeven. Monika's haarmode en visagie is altijd op de hoogte van de nieuwste trends en biedt een breed scala aan diensten, waaronder knippen, wassen, verven, permanenten, extensions en visagie. Ook de jongsten zijn van harte welkom. De kapsalon staat bekend om de kwaliteit, vriendelijke prijzen en gezelligheid. Hopelijk tot snel! Groetjes, Monika.

Wil je weten wat Monika's Haarmode en Visagie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Monika's Haarmode en Visagie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Monika's Haarmode en Visagie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Monika's Haarmode en Visagie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Monika's Haarmode en Visagie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Monika’s Haarmode en Visagie

Bezoekers bekeken ook