Momento restaurant

Momento restaurant is een Restaurant gelegen aan Oude Oeverstraat 98 in Arnhem.

Meer informatie over Momento restaurant in Arnhem

Momento is een restaurant in het centrum van Arnhem dat gespecialiseerd is in het presenteren van kleine gerechten. Het motto van het restaurant is foodsharing, waarbij je kunt genieten van een ruime keuze aan veganistische, vegetarische, vis- en vleesgerechten. Chef-kok Justin de La Vienne en zijn team zorgen voor verrassende en dagverse gerechten voor lunch en shared dining. Het bedieningsteam staat klaar om de beleving helemaal af te maken. Elk gerecht bestaat uit onverwachte combinaties en elementen en is gemaakt van verse en waar mogelijk biologische, lokale of duurzame ingrediënten. Het restaurant is geschikt voor allergieën en dieetbeperkingen met voorafgaande kennisgeving. Gasten waarderen Momento gemiddeld met 4,2 sterren op Google Reviews. Het restaurant heeft als missie om het evenwicht tussen ontspanning en culinair genot te creëren. Het biedt een unieke plek waar gastronomisch genieten en gemoedelijkheid hand in hand gaan. Elk ingrediënt op het bord is een bewuste keuze, met aandacht voor originaliteit, authenticiteit en kwaliteit. Het restaurant heeft positieve recensies ontvangen en is dagelijks geopend.

Wil je weten wat Momento restaurant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Momento restaurant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Momento restaurant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Momento restaurant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Momento restaurant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Momento restaurant

Bezoekers bekeken ook