Mobile Service Centre

Mobile Service Centre is een Telefoonreparatieservice gelegen aan Kronenburgpassage 21 in Arnhem.

Meer informatie over Mobile Service Centre in Arnhem

Bij Mobile Service Centre kunt u terecht voor de reparatie van uw telefoon, tablet of computer. Ze staan altijd voor u klaar, of het nu gaat om het vervangen van een telefoon batterij of het repareren van een telefoon- of tabletscherm. Voor snelle telefoonreparatie kunt u langskomen in een van hun vestigingen in Arnhem en Zetten, maar u kunt uw toestel ook naar hen opsturen. Ze hebben voldoende onderdelen op voorraad voor de meeste reparaties en bieden een garantie tot 12 maanden op hun werkzaamheden. Daarnaast zorgen ze voor een milieuvriendelijke afvoer van afval en kunt u ook uw oude of defecte apparaat bij hen inleveren. U kunt direct een afspraak maken via hun website of telefonisch contact met hen opnemen. Ze zijn ook op zoek naar professionals in de telefoon- en tabletreparatiebranche om hun organisatie verder uit te breiden.

Wil je weten wat Mobile Service Centre verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mobile Service Centre of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mobile Service Centre? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mobile Service Centre het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Mobile Service Centre reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mobile Service Centre

Bezoekers bekeken ook