Mippies vintage & design High-end vintage meubelen, verlichting en unieke objecten

Mippies vintage & design High-end vintage meubelen, verlichting en unieke objecten is een Winkel gelegen aan Klarendalseweg 382 in Arnhem.

Meer informatie over Mippies vintage & design High-end vintage meubelen, verlichting en unieke objecten in Arnhem

Let op! Verzenden werkt nog niet in de shop. Hiervoor graag eerst even contact met ons opnemen. Wij zijn gespecialiseerd in mid-century Deense en Hollywood Regency stijl designmeubelen, verlichting en accessoires. Onze collectie bestaat voornamelijk uit hoogwaardige stukken uit de top van de markt. Ons assortiment wordt regelmatig vernieuwd, dus het is aan te raden om onze webshop, winkel of showroom regelmatig te bezoeken. Mippies Vintage & Design is een ontmoetingsplaats voor liefhebbers van eclectische en Hollywood regency-stijl mid-century meubels, design verlichting, kunst en zeldzame vondsten. We bieden ook een styling service aan om uw ruimte te transformeren met vintage en design items. Daarnaast kopen en verkopen wij ook mid-century meubels, verlichting, accessoires en zeldzame vondsten. Neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent om uw items te verkopen.

Wil je weten wat Mippies vintage & design High-end vintage meubelen, verlichting en unieke objecten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mippies vintage & design High-end vintage meubelen, verlichting en unieke objecten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mippies vintage & design High-end vintage meubelen, verlichting en unieke objecten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mippies vintage & design High-end vintage meubelen, verlichting en unieke objecten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Mippies vintage & design High-end vintage meubelen, verlichting en unieke objecten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Mippies vintage & design High-end vintage meubelen, verlichting en unieke objecten

Bezoekers bekeken ook