minkhelwig.nl

minkhelwig.nl is een Marketingconsultant gelegen aan Steenstraat 2-d in Arnhem.

Meer informatie over minkhelwig.nl in Arnhem

Mink Helwig is een Europese data-analist uit Nederland die gespecialiseerd is in Business Intelligence, Search Engine Optimization (SEO) en Conversion Rate Optimization (CRO). Hij richt zich op procesautomatisering en heeft ervaring in zowel B2B als B2C marktonderzoek. Mink gelooft dat marketing draait om het vervullen van consumentenbehoeften en het realiseren van zakelijke doelen. Hij heeft meer dan 80 projecten voltooid, heeft meer dan 2 jaar ervaring en heeft meer dan 8 tevreden klanten. Mink heeft gewerkt als data-analist, webdesigner en IT-ondersteuning bij theplant.nl, als marketingstrateeg en projectmanager bij MKHG.nl, als SEO-specialist en webdesigner bij JGwebmarketing.nl, en als data scientist bij naturalheroes.nl. Hij biedt verschillende diensten aan, waaronder geavanceerde marktanalyse, data-gedreven CRO-optimalisatie, SEO-optimalisatie, campagneplanning en -uitvoering, strategische personalisatie en automatisering, en consultatie en advies. Mink is beschikbaar voor nieuwe projecten en kan gecontacteerd worden via telefoon of e-mail. Hij hecht veel waarde aan privacy en biedt ook blogs en nieuwsberichten aan op zijn website.

Wil je weten wat minkhelwig.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van minkhelwig.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij minkhelwig.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je minkhelwig.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar minkhelwig.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. minkhelwig.nl

Bezoekers bekeken ook