Minicamping 's Koonings Veld

Minicamping 's Koonings Veld is een Kampeerterrein gelegen aan Hartenkoning 20a in Arnhem.

Meer informatie over Minicamping 's Koonings Veld in Arnhem

Minicamping Kooningsveld is een prachtige camping gelegen aan de rand van De Hoge Veluwe. Met 15 plaatsen biedt de camping mensen met afstand tot de arbeidsmarkt een waardevolle leer/werkplek. De camping ligt vlakbij het park van 's Koonings Jaght en op slechts 8 kilometer afstand van het centrum van Arnhem. Vanaf de camping kun je direct het natuurgebied de Planken Wambuis inlopen en starten er fietsroutes en knooppunten. Kampeerders met een tent, caravan of camper zijn welkom op Kooningsveld. Er zijn verschillende sanitaire voorzieningen, een gemeenschappelijke keuken en een wasmachine beschikbaar. Honden zijn welkom, mits aangelijnd. Het park is toegankelijk voor rolstoelgebruikers dankzij de verharde paden. Reserveren is wenselijk, maar annuleren kan kosteloos. Open vuur en houtkachels zijn niet toegestaan, maar elektrische of gasbarbecues wel.

Wil je weten wat Minicamping 's Koonings Veld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Minicamping 's Koonings Veld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Minicamping 's Koonings Veld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Minicamping 's Koonings Veld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Minicamping 's Koonings Veld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Minicamping ’s Koonings Veld

Bezoekers bekeken ook