MindfulnessInMotion

MindfulnessInMotion is een Yogastudio gelegen aan Bakenbergseweg 72 in Arnhem.

Meer informatie over MindfulnessInMotion in Arnhem

MindfulnessInMotion is een centrum voor mindfulness & yoga in Arnhem-Noord. Ze bieden verschillende trainingen aan, zoals de 8-weekse Mindfulnesstraining, de 8-weekse Embodied Mindful Awareness training, de 8-weekse Compassietraining en individuele Mindfulnesstraining. Daarnaast bieden ze ook Yin yoga XL lessen aan op verschillende data, yogalessen op Flexvrijdag, Hatha Yoga lessen op verschillende dagen en Mindful Morning sessies op de eerste vrijdag van de maand. Ook is het mogelijk om privéles te volgen voor yoga en/of mindfulness. Als je op de hoogte wilt blijven van nieuwe cursussen en leuke nieuwtjes, kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief.

Wil je weten wat MindfulnessInMotion verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MindfulnessInMotion of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MindfulnessInMotion? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MindfulnessInMotion het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar MindfulnessInMotion reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MindfulnessInMotion

Bezoekers bekeken ook